0 La arkadaş ne tişörtmüş giymeyeceğim bir daha giydiğim sarı tişört olay oldu resmen ya nereye baksam sarı tişört muhabbeti arkadaşım çok istiyorsan yorum yap adresini ver göndereyim tişörtü sana😂 ha bu arada devlete geldim lâkin göremedim seni danışmadaki kız.
0 Bir dönem bitti sana hala ilk gün baktığım gibi bakıyorum insan nasıl aşık olur diye düşünürdüm hep. Meğerse benim sana karşı hissettiğim aşkmış zaten.. Cesaret edemediğim için gelip sana söyleyemedim hiç. Bütlerden sonra söylemeyi düşünüyordum ama yine söyleyemem herhalde cesaretim yok çünkü ondan dolayı şimdi bu şekilde söylemek istiyorum kim olduğumu bilmeden Bi açık kapı bırakırsan eğer gelir yüz yüze söylerim bahsettiğim kişi ilk günden beri tutulduğum kişi senle aynı sınıftayız hemşirelik 1. Sınıfta senin adını verip basitleştirmek istemiyorum ama kim olduğunu bilmen için biraz ipucu vermem gerek sen M. K. Bana açık kapı bırak lütfen. Belki kim olduğumu tahmin ediyorsundur da.
0 Devlet hastanesine geldik lakin göremedik sizi ha bu ararda bazen gönderilerde görüyorum sarı tişört muhabbeti çıkmış arkadaşlar sıkıntı yapmayın çok istiyorsanız adres verin göndereyim tişörtü size 🙄
0 Merhaba ben 2 baza, oturma gurubu , buzdolabı,6 tane halı fırın, 3 tane bez dolap, tost makinesi ve mutfak eşyalarını uygun fiyata vereceğim ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir.
0 Merhaba admin biz bu ayın sonunda evden çıkacaz eşyaları komple satmayı düşünüyoruz almak isteyen yazsın ulaşırım .. ( buzdolabı,çamaşır makinası,mutfak eşyaları, halılar, oturma grubu,2 bez dolap,2 çalışma masası
0 Babalarının üniversite okuması için, 20 yaşına kadar prensesler gibi yetiştirdiği kızlarının şimdi okey, tavla masalarından kalkmadığını, vedalaşırken kafa tokuşturduğu ve 14 alttan dersi olduğunu bilselerdi ne olurdu acaba?
0 bugün öğrendiğini dün öğrenmiş olsan belki şu an bambaşka şeyler yaşıyor olacaktın. fakat aklın olduğu gibi hayatın da bir müfredatı var. insan bir zamanlama hatasından ibarettir.