Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Bugün saat 4.30 ile 5.00 arası mavi kot pantolon ve mavi kot ceket vardı. Arkadaşları geride kaldı. O önde gidiyordu. Bakıştık bir süre. Çok güzel bakıyordu. Sanırım arkadaşıyla çarşıya gidiyordu. Arkadaşı annesiyle konuşuyordu. Merkezi kafeterya önünde onu gördüm. Bakıştık. Sonra otobüs durağının oraya kadar aynı hizada yürüdük sonra arkadaşıyla çarşıya gitti. Siyah pantolon siyah mont ve kırmızı kazak giymiştim. Beni bulsun yaaa lütfen.
0 İşletme 2. Sınıf F.G. lütfen artık beni gör. 1 yıldır seni takip ediyorum ama cesaret edemiyorum sevgilin vardır diye çekiniyorum konuşmaya lütfen yoksa yorum yap seni bulayım. 


0 @isco21 formasyon derslerini tembeller sınıfında ders görüyormuşsun😅
0 Admin bir şeyi çok merak ediyorum ya gelen itirafları onaylıyorsun ya orda ismimiz gözükor mu yoksa orda da anonim diye mi gözüküyor tam net bilgi verir misin
0 G.. kahve sarayında gördüğüm kumral saç uçları sarı güzel kız sana aşık oldum
0 İngiliz dili ve edebiyatı 4.sınıf F.Z beni dinlemeden çekip gittin tanımadan vurup gittin seninle oturup bir cay bile içmedik :(
0 Yavru evcil köpeği yada kedisi olan varsa bakamıyorsa bana ulaşabilir mi ?
0 dün okula gelmiştin patoloji güzeli . Vizeden sonraki hafta gelmezsin sandım ama gelince pazartesi yanına gelecem demiştim. Gercekten de cok güzel olmuştun özür dilerim yine gelemedim yanına , arkadaşların hiç yanından ayrılmıyor ki:) Cesaretimi topladım artık tokat yesem bile mutlu olurum tutuldum ben sana:)
0 Admin Merhaba sana zahmet paylaşabilir mısın , acil işe ihtiyacım var garsonluk deneyimim var kasiyerlik ve barmenlikte yaptim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yapsın ben ulaşırım. Şimdiden teşekür ederim
5 Uzak ve yakın olmak diye bir şey yoktur. Sadece olmak istediğin yer yakın, istemediğin yer uzaktır.