9 Ona söyleyecek cesareti bir türlü bulamıyorum kendimde ama dünden beride aklımdan çıkmıyor nasıl olacak hiç bilmiyorum belki de hiç söyleyemeyeceğim olsun hayatta olduğunu bilmek bile mutlu ediyor beni. "Memleket Kokulum"
2 Myo da dün üçüncü katta Murat hocanın yanına giden dört kişilik bir kız grubunda sarı başörtülü siyah uzun ferace giyen bir kız vardı öyle tatlı gülüyorduki iki gündür unutamıyorum onu bugün okulun önünde iki saat bekledim sırf seni bir kez daha görmek için bu yazıyı okuduysan bilki seni bulacağım!
1 Osmanlıca sınavınız vardı herhalde siyah tişört mavi kot olan ismini öğrendim buraya yazacak kadar seviyeni düşüremem ama o kadar bekledim insan sınavdan çıktığında bir etrafına bakmaz mı ya ayağınızı incitmiştiniz sekerek yürüyordunuz. Efendiliğine ve kişiliğine hayran kaldım😍 kısa zamanda karşına çıkacağım lütfen farket beni.
17 Bakın, Mihriban şiirinin şairi Abdürrahim Karakoç'a soruyorlar "ikinci bir Mihriban daha olur mu ?" şair diyor ki, "olmaz yavrum, bir yıldırım bir kişiye iki kez düşmez, bir kez düşer. Bitti..." Bu güzellik değilse nedir? 💮💮
14 Aklım koca bi mezarlık, Gömülen gömülene, unutulan unutulana, kayıplara karışan karışana. Hatırladıklarım, unuttuklarımdan az, Geçmiş zaman karanlık, yarınlar beyaz.