Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
6 Hemşirelik 1. Sınıf Ç....Ç...... Siyahın asaleti sendedir be güzelim... Sen gülünce küçülen gözlerinde kaybolan benim.
8 Facebook, twitter, instagram çalışmaz ama Bingolitiraf.com her zaman çalışır 😂


6 Ahirette sırf bir kez daha yüzünü görebilmek için, hakkımı helal etmeyebilirim..
2 Eskiden kadınIar, eşIerinin ayakIarını yıkarmış. Şimdi yıka desek, diyebiIsek, demeye çaIışsak. Neyse. KapatıIım konuyu. :)
3 Yeri gelir. Hayatınız bir tek delice hareketinizle değisebilir. @bahoz
11 Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara,yarının ovalarında rengarenk çiçeklerin olacak demektir...🌿🌸
6 Sosyal hizmet 1.sınıf 2. öğretimde ki kız gülümsediğin de nekadar güzel oluyorsun böyle, ne var sende bilmiyorum ama gözlerim gözlerine değdiğin de heyecenlanıyorum ve nedense o kadar kişinin arasında bi tek senden hoşlandım .Umarım bir gün sana karşı açılırım.sınıfın en güzel gülen kızına selam.^_^
3 Bayan ev arkadaşı aranıyor ev Karşıyakada ilgilenenlere duyurulur ... Ulaşmak isteyen ziraat fakültesi kantinine gelebilirse sevinirim herhangi bi sosyal medya kullanmıyorum .
9 Mutlu olmak için onca sebebim var benim. Sadece sana takılıp mutsuzlugu seçemem.
6 Yavaş yavaş bu sayfanın kullanım amacı dışına çıkanlar var gördüğünüz gibi itiraf sayfası yazıyor burası şairlerin ya da birbirine sayıp savuranların yeri değil onlar içinde diğer sosyal ağlarda çok güzel sayfalar mevcut.