Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
5 Üniversite duvarlarına çok şey yazdım insanların o yazılara bakarak fotoğraf çekmesi hoşuma gidiyor az da olsa hitap etmek güzel bişey çünkü bir çok insan aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyor .
3 Dsi durağında saat 18-19 sularında gördüğüm mekatronik okuyan kız azda olsa muhabbetin güzeldi seni yakından tanımak isterim ve bunun için sabırsızlıkla bekliyorum güzel kız... rumuz : ÜŞÜYORUM :-)


3 Dün merkezi kafeteryada kendim vardım. En köşede kenarda kendi kendime tavla oynuyordum. Kendim çok hoşuma gittim lütfen kendim bu mesaji göreyim eğer görürsem altına bir yorum yapayım.


0 Seni hala seviyorum sen sevmesende kaç yıl olursa olsun seni seviyorum senden bıkamam


7 Güvensiz kalplerimizi,
Karaktersiz insanlara borçluyuz...
1 burada itiraf atacak kadar hiç biriniz ilgimi çekemediniz kızlar üzgünüm siz kaybedersiniz :)
3 Unuttuk sandıklarımız yakıyor işte canımızı. Tam unuttum diyorsun ve o an o çıkıyor karşına yanında sevgilisi iste o an hayatınız da ki en çaresiz haliniz. Hadi yakalım bi tane 😏
0 Bugün saat 17:45 B blokta kahve makinesinin önünde duran dünyalar güzeli kız sürekli görüyorum seni ama bir türlü cesaret edemiyorum yanına gelmeye mavi sana çok yakışıyor mavi montlu kız rumuz tarihçi
11 İçimiz de gölgemiz de geceye meyilli; güneş'i öteleyemeyiz o ayrı.. İnsandan önce doğdu güneş; saygımız var. Güneş'ten sonra doğdu ay; doğuşunu gördüm; tadı "ilk nefes'ten, ilk görüş'ten, ilk opüş'ten.." unutmam.. bağlılığımız var.
10 Bugün merkezideki arkadaşlarım yureginize sağlık çok güzel söyledik bize destek çıkıp alkış tutanlarada teşekkür ediyorum elinize sağlık