Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
3 Hava ayaz mı ayaz, ellerim ceplerimde
Bir türkü tutturmuşum, duyuyorsun değil mi? diyen Barış Manço imkansızlıkların imkanlıklarından bahsetmiştir belki de kimbilir..
2 Bana hak verdiğin için teşekkürler admin :).
Aslında biz herşeye değeceğini düşündüğümüz 'hiç'ler yaratmışız...


3 Ulan düşünsenize mesaj atıyorsunuz iki kelime konuşmak için
" uyuyorum " diyo umursamadan.
Bir zamanlar uyumasına izin vermediğin kızım lan ben. Vicdansız. Unuttun mu o günleri. ?


0 Ben tek yeşil gözlü bilirim ondan başka da bilmem elektrik elektronikci o nasıl ağırbaşlılıktır her gün görebilsem keşke seni


0 Bugün 15 10 civarında uydukent sağlık ocağının önünde telefonla konuşan kız o ne guzellik di öyle
3 MYO da kendisi, bir haftadır gördüm onu ilk gördüğümden beri her gün karşılaşıyoruz belki sevdiğin vardır bilmiyorum ama her an okulda gözüm seni arıyor hele bugün saat 10:40 gibi myo kantininde ders çalışırken tam karşımdaki masamda oturduğunu gördüğümde o kadar sana bakmamaya özen göstersemde her an sana bakmak istedim ben gözüm sendeydi helede o giydiğin kahverengi ve lacivert karışımı montun varya beni benden alıyor :)
0 Bugun 5 civarında merkezide olan kahveli kız yine gel iktisat i.ö 1 sınıf :) sarı şallı 
0 Felsefe 1.sınıf 2.öğretimdeki başörtüsünü hep değişik bağlayan esmer güzeli kız o siyah gözlerin insana yaşama sevinci veriyor yakında tanışacam senle
0 Türk edebiyatı okuyan ikinci sınıf feraceli kız, uzun bi aradan sonra tekrar gördüm seni. Ne zaman farkedecen beni. :(( bu arada senin gülüşün benim ömrümü uzatiyor. Hep gül.
0 MYO kantininde full siyah giyinen kırmızı tokalı kırmızı kordonlu gözlüklü tanişsaydık iyiydi