Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
6 Kimi zaman burda fenomen olduğumu düşünüp üniversiteye geliyorum milletin gözüne baka baka geziyorum acaba ne zaman biri "aaa şu itiraf sayfasındaki o kişi değil mi" diye çıkıp söyleyecek ama tık yok. O değil de ben öyle bakıyorum diye millet kendini fenomen sanacak...
0 Şu edebiyat 1.öğretimdeki anormal kız sana hastayım seninle konuşmak için sabırsızlanıyorum


6 Ve sen geldin...
Güldü yüzüm, soldu hüzün.
Israrlarım olmazlarım azaldı, sonra yok oldu.
Güneş doğdu umutlarıma, kara şimşekler Çakmaktan vazgeçti hayatıma.
Mutluluğun kapısı aralandı
Sen iyi ki girdin hayatıma.
0 Uydukentte TOKİde 3+1 evimiz var. bayan ev arkadaşı arıyorum. İki kişiyiz iki kişiye daha ihtiyacımiz var. Kira 500 TL. Her türlü eşyamız var. Gelecek olan kişinin şahsi eşyalarını getirmesi yeterli. İlgilenenler varsa sosyal hizmet birinci sınıf ikinci öğretimde beni bulabilir. Ve ya MYO da işletme birinci sınıfa gelebilirsiniz...
5 Havalı havalı paylaştığınız fotoğrafları çekerken girdiğiniz kılıkları gösterecek özel bir sistem üzerinde çalışıyoruz.
12 Hayalinde bile heyecanlandığım ne çok şey vardı,
Şimdi gerçeği önüme serilse yüz ifadem değişmez.
7 Bugün tokilerde yere düştüğünde sana kalkman için yardım ettim lütfen bunu görüyorsan beğen güzel kız.
Rumuz Yeşil montlu
3 İç güzellik dış güzellik olayına noktayı koyucam millet, toplanın anlatıyorum. :)

Şimdi ben bir insanı sevmeyi bir şiiri sevmeye benzetirim. Her insan gibi her şiir de farklıdır birbirinden. Bazısının okunuşunu seversin, kelimelerinin uyumunu, ses ahengini seversin.

Bazıları okurken hiçbir tat vermez insana ama anlamaya kalkarsan anlamını çok seversin. Bazı şiirler vardır sırf kafiye olsun diye anlamından ödün verilmiştir. Okuduğunda güzeldir ama okudukça sıkılırsın onlardan. O alışkanlık artık ilk günkü okuyuşun tadını vermez. Monoton gelir. Okumayı bırakırsın artık.

Ama anlamı güzel olan şiirleri her okuduğunda tatmin olursun. Her karşılaştığında manidar gelir sana. Belki çok sevmezsin ama hep seversin. Sende hep bir yeri vardır o şiirlerin. Onları kaybetmek istemezsin. Saklamak istersin. Unutmak istemezsin hatırlamak istersin.

İnsanlarda böyledir işte. Kimisinin dışını seversin güzel geldiği için. Ama güzellik geçici değil sıkıcıdır. Daha güzelini gördüğünde vazgeçersin. Kimisinin de içini seversin. Daha iyisini bulsan bile o yeterlidir senin için. Hem daha iyisini aramazsın. Bir ömür yeter sana…

İç güzelliğe bakarım diyenler dış güzelliğe hiç bakmıyor değiller elbet. Ama şekilci değiller en azından. Çok güzeli aramıyorlar kendilerine hoş gelenle yetiniyorlar. Bir de şekilci insanlar var ki yanıma yakışsın yeter havasındalar. Nasıl bir hüsranda olduklarını bilmiyorlar :/
9 Bir çay içer giderdin oysa.Ama sana çay getirmek bile dünyanın en güzel şeydi be adam.
6 Uzun bir süredir nuri alço kornalı bay bıkmadan evimizin önünden geçip duruyor. Kim olduğunu ve neden yaptığını bilmiyoruz. Kimsin.?