0 Ben X, Bingöl İçmeler’in rüzgârında, Dağların gölgesinde büyüyen bir genç. Sanma ki aşk, yalnızca masallara yazılır, Biz de severiz, hem de en içten, en gerçek.
Gözlerimde yıldızların ışığı, Gönlümde sevdalı türküler yankılanır. Aşkı yalnız büyükler mi yaşar sanırsın? Biz de yanarız, hem de ilk kez, en safından.
Bir bakış yeter, dünyam değişir, Bir gülüş yeter, bahar gelir ömrüme. Aşkı gençler de bilir be dostum, Hem de en hesapsız, en yürekten, en derinden.
Göğe bakıp düşler kurarken, Kalbimizde bir isim fısıldar geceye. Ve bilesin ki aşk, herkese dokunur, Genç de sever, hem de en güzel şekilde.
0 Şu şokçu T diye itiraf atan kişi bence sen ondan umudu kes ben de uzun zamandır onu izliyorum ama yanında son zamanlarda hep bi kız var çarşıda markette her yerde sürekli beraberler yoksa hiçbirinize bırakmaz ben gider konuşurum böyle uzaktan izlemezdim.. Gülüşü güzelim
0 Beş yol tarafında bı kız var dünyalar güzeli kapalı ve esmer kısa boylu biri bazen hep siyahsi elbiseler giyiniyor çok güzel gözleri var kaç defadır görüyorum seni yanına gelip seninle konuşmak isterdim çok utangaç olduğum için yapamıyorum eğer bu paylaşımı görüyorsan yorum yap ulaşırım sana